El MALL de Llinars convoca una xerrada sobre ‘Dona i professió’

El MALL de Llinars ha organitzat per a aquest divendres, 7 de novembre, a dos quarts de 8 del vespre, una xerrada amb el títol ‘Dona i professió’. L’acte, que s’emmarca en el cicle ‘Dona: realitat i ficció’, es farà al local del MALL i  pretén analitzar la realitat femenina en l’àmbit de la professió.

 Hi intervindran Maria Alba Agulló, lingüista i professora  de literatura i llengua. És lingüista des de fa 25 anys a TV3 i actualment és Cap d’Assessorament Lingüístic a TV3. També hi intervindrà Sílvia Figuerola, pilot d’helicòpter  i titulada en gestió i administració d’empreses aeronàutiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. Finalment, també ha estat convidada a la conferència Anna Forés, professora del Departament de didàctica i organització educativa de la facultat de pedagogia de la Universitat de Barcelona. Forés ha estat, també, directora de les Escoles Universitàries d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.