L’escriptora Najat El Hachmi tanca a Breda l’exposició d’homenatge a Mercè Rodoreda

Aquest diumenge, a les 12 del migdia, l’escriptora Najat El Hachmi tancarà, amb una xerrada al Centre Cultural Els Forns de Breda, l’exposició fotogràfica sobre l’obra i la vida de Mercè Rodoreda que s’ha pogut visitar a aquest espai durant tot el mes de novembre. Najat El Hachmi ha estat guardonada enguany amb el premi literari Ramon Llull 2008.

L’acte, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Breda, serà la cloenda oficial d’aquesta exposició commemorativa del centenari del naixement de l’escriptora Mercè Rodoreda, que s’ha organitzat en col·laboració amb l’Institut Català de la Dona de la Generalitat de Catalunya.

[@more@]

  L’exposició ha permès als visitants endinsar-se en la vida i l’obra de l’escriptora més traduïda de la literatura catalana contemporània, a partir de fotografies i textos que evoquen l’univers literari de l’autora. A través d’a-questes imatges, la mostra vol apropar l’espectador al món de Rodoreda, construït a partir de personatges, eminentment feme-nins, que van més enllà del relat, prenen cos propi i apropen al lector als sentiments de l’autora.

 L’exposició ‘Mercè Rodoreda (1908-1983)’ composta per fotografies de Pilar Aymerich i textos sobre l’autora elaborats per la poeta Marta Pessarrodona, ha anat adreçada al conjunt de la població, però de manera especial a les entitats i associacions que realitzen una tasca sociocultural al municipi.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: L’escriptora Najat El Hachmi tanca a Breda l’exposició d’homenatge a Mercè Rodoreda

Els comentaris estan tancats.