Comencen les campanyes de Nadal de Sant Celoni Comerç

Sant Celoni Comerç ha començat a posar en marxa la campanya de Nadal. Des de fa uns dies, els establiments interessats han encarregat a les floristeries associades un arbust per posar al carrer, al costat de l’aparador, decorat amb l’anagrama de l’entitat i motius nadalencs. A més, es preveu que dissabte de la setmana vinent, 6 de desembre, l’Ajuntament instal·li llums de baix consum a la plaça de la Vila de Sant Celoni i a la plaça de l’Església de la Batllòria.

 L’estrena de la decoració de Nadal coincidirà amb el dia de portes obertes en el que la major part d’establiments adherits a la UBIC obriran els comerços durant tot el dia, malgrat tractar-se d’un festiu. A més, Sant Celoni comerç obsequiarà amb xocolata amb xurros a tots els clients que facin les seves compres al municipi.

[@more@]

 Una altra de les novetats que ha posat en marxa la Unió de Botiguers de Sant Celoni enguany és que per aquestes festes, els comerciants i botiguers també repartiran cartes als Reis Mags d’Orient amb la imatge de l’entitat per tal que els més petits la puguin omplir i lliurar al Campament Reial que hi haurà a Can Ramis dies abans de Reis. D’altra banda, Sant Celoni Comerç manté i amplia la promoció de les targetes regal que ja va estrenar l’any passat.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.