L’Entesa considera excessiu l’endeutament del Consistori d’Arbúcies i demana un debat

L’Entesa pel Progrés d’Arbúcies (EPA) assenyala en el seu darrer Butlletí que l’endeutament del Consistori de 4,5 milions d’euros a 31 de desembre del 2007 es pot veure incrementat en els dos propers anys amb les previsions d’inversions de l’equip de govern. Segons l’EPA, projecte com el Centre d’Arts Escèniques a les naus Ayats, la remodelació del carrer Camprodon o la nova biblioteca suposaran fins al 2010 una inversió de 7,5 milions euros dels quals només 2,4 seran subvencionats. "Els 5,1 milions restants els haurem de pagar els veïns, via contribucions especials i endeutant-nos amb més préstecs", assenyala l’Entesa en el seu Butlletí.

 Per aquest motiu, el grup municipal demana la redacció d’un Pla Estratègic Econòmic i Financer que permeti "encarar amb garanties la crisi econòmica" que afectarà al municipi. L’Entesa també ha emplaçat a l’equip de govern a mantenir un debat públic sobre la situació econòmica del consistori i les propostes d’actuació que aquest hauria d’emprendre per atenuar l’efecte que tindrà sobre la població arbucienca.

[@more@]

 D’altra banda, el darrer Ple municipal va rebutjar les tres mocions presentades per l’Entesa sobre mesures per millorar la seguretat al municipi, la creació d’un fons econòmic per a necessitat socials i el compromís de fer un Ple municipal anual al nucli de Joanet.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.