Llinars posa en Marxa un projecte per impulsar el llenguatge de gènere

L’Ajuntament de Llinars desenvoluparà el projecte ‘A l’Ajuntament, un llenguatge amb perspectiva de gènere’ amb la finalitat de fer més sensibles els professionals que hi treballen i a la vegada proporcionar eines  per fer un ús que parteixi del principi d’igualtat entre homes i dones.

 L’objectiu d’aquest programa és aconseguir la utilització d’un llenguatge no sexista en la comunicació externa de l’Ajuntament, implicar-hi les diferents àrees del Consistori, oferir eines al personal de l’Ajuntament per a la utilització d’un llenguatge no sexista en el dia a dia i introduir mecanismes de revisió del llenguatge en les correccions habituals que es fan a l’Ajuntament.

[@more@]

 Segons el Consistori, el llenguatge és un aspecte més a tenir en compte en el desenvolupament de les polítiques d’igualtat i per aquest motiu "és important que l’administració pública impulsi bones pràctiques en aquest tema i transmeti la importància de la utilització d’un llenguatge que tingui en compte tant a dones com a homes".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.