Un nombrós públic als concerts de Santa Cecília de l’Escola municipal de música de Sant Celoni

n nombrós public va assistir, dijous de la setmana passada, 20 de novembre, als concerts oberts al públic que va oferir l’Escola municipal de música de Sant Ce-loni a l’Ateneu en motiu de Santa Cecília. Aquests es van desenvolupar en tres sessions.

 La primera, a les 6 de la tarda, va comptar amb les actuacions del Conjunt de Corda bàsic, el Cor bàsic i el Conjunt Vent bàsic I. Prop de les 7 de la tarda es va obrir a tothom  i a les 8 del vespre van actuar el Conjunt Guitarra Jove, el Con-junt Corda Jove, el Cor Bàsic II, el Cor de Dones i el Combo I.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.