La Generalitat subvenciona amb 50.000 euros la rehabilitació de la Torrassa del Moro de Llinars

El Departament de Cultura de la Generalitat ha concedit a l’Ajuntament de Llinars una subvenció de 50.000 euros per a la rehabilitació i restauració de la Torrassa del Moro. L’objectiu de l’Ajuntament és desenvolupar un projecte que permeti consolidar l’estructura i "fer-la visitable de dins", segons ha explicat l’alcalde, Martí Pujol.

 Tot i amb això, ha explicat l’alcalde, el projecte es desenvoluparà a mig termini ja que requereix d’un estudi dels serveis arqueològics de la Generalitat previ a l’actuació. "És una obra que no es pot fer ràpid i que és complicada", remarca Pujol, que afegeix que el treball "té un temps i s’anirà fent de manera progressiva".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.