Vallgorguina inaugura la terrassa de lleure nocturn per als joves

Els joves de Vallgorguina disposen, des de divendres de la setmana passada, d'un nou espai d'oci nocturn, amb la inauguració de la terrassa que s'ha habilitat a la part poste-rior de l'Iglú. La terrassa, que estarà gestionada pels responsables del bar del Casal del Poble, compta amb un espai a l'aire lliure amb taules i cadires, i una zona coberta on s'hi ha disposat la barra i elements lúdics, com un futbolí o una diana.[@more@]

L'Ajuntament també ha disposat dos 'poly cleans', un d'ells habilitat per a persones amb discapacitat, com a recurs addicional a l'entrada posterior de la terrassa.

 L'Ajuntament preveu que aquest espai pugui romandre obert des de mitja tarda fins, aproximadament, les 2 de la matinada, de manera que els joves del municipi puguin disposar d'un espai per gaudir del lleure nocturn sense la necessitat d'haver-se de desplaçar a les poblacions veïnes. Segons Joan Mora, alcalde del municipi, fins al moment Vallgorguina patia una mancança important pel què fa a disposar d'un espai de trobada i de relació al centre per al sector jove.

 Des de la seva obertura, un cop repavimentat l'espai, repintades les parets i habilitat l'antic magatzem, aquesta zona de lleure ja ha començat a manifestar les primeres vibracions d'èxit ja que, des del primer dia, nombrosos joves van acudir a l'espai per passar-hi una vetllada agrada-ble en companyia dels amics.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.