Veïns de Llinars es mostren molestos per haver-se quedat sense telèfons públics

Diversos veïns de Llinars han manifestat el seu malestar després que a principis d'aquesta setmana la companyia telefònica hagi enretirat les cabines públiques per substituïr-les per altres de noves. Els veïns s'han mostrat inquiets per la lentitud de la substitució i pel fet que les cabines hagin estat tretes totes alhora.
 Segons els veïns, això ha provocat que "ens trobem sense telèfon públic" als punts on habitualment es troben disposades les cabines telefòniques.[@more@]

La substitució ha afectat als telèfons públics de la plaça de l'Església, la plaça Santa Maria, a la riera a l'alçada de Comes i Masferrer i a la plaça de l'Ajuntament, com a punts més concorreguts.

 Malgrat que es tracta d'un servei que cada vegada és menys utilitzat degut a la proliferació dels aparells de telefonia mòbil, alguns veïns consideren que encara es tracta d'una necessitat important disposar de cabines públiques.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.