L’Ajuntament de Sant Pere començarà la conservació de la Torre Roja aquest any

La celebració de la Diada Nacional al campanar de Sant Pere, l'anomenada Torre Roja, va posar de relleu les deficiències estructurals de l'edificació i el seu mal estat de conservació, que no el fan apte per a la visita sovintejada de públic.  Per aquest motiu el Consistori vol iniciar un ambiciós projecte d'actuació al campanar que comprengui, no només la neteja interior, sinó també la restauració de les escales de dins del mur, la substitució de les escales d'obra per una escala de caragol, la millora de la il·luminació i la incorporació de panells informatius per la identificació dels elements al visitant.[@more@]El projecte de restauració i rehabilitació integral de la Torre Roja és concebut, tanmateix, des del Consistori, com una actuació a llarg termini que vindrà molt marcada pels resultats del dictamen del Pla especial de Protecció del Nucli Antic que està redactant la Universitat Politècnica de Catalunya. Malgrat això, durant el 2007 es procedirà, com a inici dels treballs, a la neteja i eliminació de la ve-getació de la Torre.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.