Sant Feliu de Buixalleu adjudica les obres del Centre cívic i de la plaça de l’Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu ja ha adjudicat les obres de dos projectes cabdals per al municipi. D'una banda, l'empresa Construpovi, SL s'ocuparà dels treballs d'execució del projecte del Centre Cívic de Cal Mestre, al nucli del municipi, que comptarà amb un pressupost global de 813.698 euros. El projecte va ser redactat per l'arquitecte Rafael Tejada Ramírez de Colten SL i es va aprovar el mes de maig d'enguany.[@more@]

La segona de les obres adjudicades fa referència a la pavimentació de la plaça situada davant de l'Ajuntament del municipi que actualment és un aparcament de terra per als vehicles. L'obra, que anirà a càrrec de l'empresa Formigons Sant Celoni, tindrà un cost màxim de 65.336 euros.

Una altra de les millores previstes a Sant Feliu de Buixalleu fa referència a les obres d'urbanització que es portaran a terme al polígon industrial i que afectaran als sectors I, II, III, IV i SKOL. El projecte contempla, a més de la urbanització d'aquest espai, la portada d'energia elèctrica a aquests sectors industrials. Una Unió Temporal d'Empre-ses entre Alupu, SL i Sepisa, SL es faran càrrec de les obres que ascendiran a la xifra de 1.570.521 euros.

Finalment, el Consistori de Sant Feliu de Buixalleu ha adjudicat les obres referents al projecte de modificació puntual d'urbanització de Can Noguera. Les obres, que suposaran una inversió de 64.816 euros es desenvoluparan, també, per part de l'empresa constructora celonina Formigons Sant Celoni.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.