Campins disposa de nou reglament pel servei d’abastament d’aigua potable

L'Ajuntament de Campins disposa, oficialment, d'un nou reglament de Servei Municipal d'Abastament Domiciliari d'Aigua Potable que ha entrat en vigor a inicis d'octubre. El reglament pretén ordenar la regulació del règim jurídic i de prestació del servei d'abastament domiciliari d'aquest recurs natural al terme municipal de Campins, incorporant els drets i les obligacions del gestor i dels usuaris del servei.[@more@]

El nou reglament contempla aspectes com la condició sanitària de les aigües que han de ser subministrades, les característiques dels comptadors, la necessitat d'instal·lar una xarxa d'hidrants i de boques d'incendi, el manteniment de les instal·lacions o la contractació del servei, entre d'altres aspectes.

Pel què fa a la gestió del servei, el reglament estableix que el gestor haurà de mantenir permanentment el subministrament d'aigua excepte en cas de força major, és a dir, la impossibilitat d'accedir a la captació. També serà respon-sabilitat seva l'execució, conservació i explotació de les instal·lacions de la xarxa de distribució, afavorir l'estalvi d'aigua i col·laborar amb l'abonat a solucionar els problemes que pugui plantejar el subministrament. El reglament també incorpora, finalment, un règim sancionador per les infraccions comeses d'abonats o usuaris.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.