Massanes treu a concurs les obres per fer l’aparcament públic

L'Ajuntament de Massanes ha obert el procés de licitació per contractar l'empresa que ha de desenvolupar les obres de construcció d'un aparcament públic al carrer Major del municipi. Des del Consistori es preveu que els treballs no s'allarguin més de 5 mesos des de la signatura de l'acta de replanteig. El procediment emprat des de l'Ajuntament és una subhasta oberta. El pressupost que l'Ajuntament preveu destinar, com a màxim, a aquesta obra és de 264.458,54 euros.[@more@]

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.