CiU demana una auditoria de l’estat dels comptes de Gualba per “evitar dubtes i comentaris”

A l'últim Ple celebrat a l'Ajuntament de Gualba, CiU va plantejar, a l'apartat de precs i preguntes, que l'actual equip de govern contractés una auditoria externa dels comptes municipals tancats amb data 15 de juny de 2007 per part d'una empresa auditora "per tal d'esvair dubtes i comentaris respecte l'estat de les finances municipals que va deixar l'antic equip de govern", sota l'alcaldia de Carles Pan. El govern municipal va deixar pendent per al  proper Ple la resposta a la sol·licitud de la federació nacionalista.[@more@]

Aquesta, d'altra banda, també va requerir altres aspectes relatius a l'estat de diversos projectes que s'havien iniciat o aprovat durant el passat mandat. En aquest sentit, CiU-AJG va requerir informació sobre l'estat d'execució del nou consultori mèdic de Can Figueres, que, segons la formació de Gemma Travesa, compta amb una subvenció de 931.637 euros del Departament de Salut.  Un altre dels aspectes pels quals es va de-manar va ser la situació en què es troba el projecte d'ampliació del CEIP Acqua Alba, quins terminis es preveien per a les obres i quines gestions s'havien fet amb el Departament d'Educació.

 Un altre dels punts que va tractar la formació de Travesa va ser la situació actual de la Urbanització Royal Park en referència a la seva recepció per part de l'Ajuntament. CiU va demanar si s'havia fet alguna gestió al respecte i si se n'havia parlat amb l'Ajuntament de Sant Celoni.

 Segons la federació, estava previst iniciar les obres del segon vestuari de la pista polisportiva aquest 2007, amb una partida reservada al pressupost de 60.000 euros, i per aquest motiu va requerir si es preveia mantenir el termini o quedaria desestimada aquesta actuació. Finalment, CiU va demanar per què en-cara no havien obtingut resposta de la sol·licitud presentada el 10 de juliol sobre els abocaments de terres a la llera del Torrent de Can Dansa.
 Des del govern municipal es van deixar totes les preguntes pendents per respondre per a la celebració del proper Ple.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.