Fins a 915 persones participen a la 9a Marxa popular de Breda que destina els beneficis a Cusco

Fins a 915 persones van participar, divendres 12 d'octubre, a la 9a edició de la Marxa Popular que organitza l'Associació de Veïns Vilatans de Breda, entre els quals 78 van ser menors de 12 anys. La Marxa, que té els seus inicis el 1999, ha arribat a un excel·lent nivell de consolidació després de passar dels 200 participants inicials als més de 900 d'aquesta última edició.[@more@]

Després de la prova, que no té caràcter competitiu, tots els participants van rebre esmor-zar, una samarreta i un record típic de Breda. Bona part de la inscripció de 6 euros per cada participant, excepte els menors de 12 anys que podien participar-hi gratuïtament, van destinats al projecte d'Ajuda en Acció que té com a objectiu la construcció de dues escoles bressol a la població d'Anta, a Cusco (Perú).

 La ruta de la marxa, d'uns 9 quilòmetres de recorregut, va resultar, segons l'organització,  molt atractiva per la seva varietat de paisatge. Una part del recorregut es desenvolupa a la zona urbana de Breda i la resta per camins rurals de Gaserans, per al pas pels quals s'ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu.

 Segons l'organització, en aquesta edició s'ha fet una modificació al circuit que ha passat a ser més proper al nucli de Breda i s'ha adaptat millor a les necessitats de les persones de totes les edats que hi participen.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.