Darrera hora.- Incendi en un habitatge a Sant Esteve amb una ferida molt greu

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en un incendi d'habitatge al passatge Collfornic número 26 de Sant Esteve de Palautordera (on una senyora ha resultat ferida molt greu amb cremades al 90 per cent del cos. L'incendi ha tingut lloc a la planta baixa d'un edifici de dues plantes, en el qual es trobava únicament una senyora d'avançada edat i mobilitat reduïda que, a causa del foc, ha patit cremades de segon i tercer grau. El foc ha calcinat el menjador i la resta del pis ha quedat afectat pel fum.

Els Bombers han traslladat fins al lloc de l'incendi 3 dotacions i un helicòpter amb el metge del Grup d'Emergències Mèdiques, el qual ha atès a la senyora, de 86 anys d'edat, i posteriorment l'ha evacuat a la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

[@more@]

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.