ERC de Palautordera rebutja la proposta de Camacho d’incorporar-se al govern

El grup municipal d'ERC ha donat resposta en forma de negativa a la proposta insinuada per Francisco Garcia Camacho al darrer Ple municipal en la que va assegurar que "aquest govern continua obert a les forces progressistes i d'esquerres que en vulguin formar part". Segons els republicans, PSC i ICV "van perdre l'oportunitat de parlar amb nosaltres en el seu moment, abans de la constitució del nou consistori" en un moment en que la formació assenyala que ICV "va manifestar públicament que no volia parlar amb ningú de la nostra llista" i el PSC "es va mostrar indiferent".  [@more@]

La formació esgrimeix altres motius per no incorporar-se al  govern, integrat per PSC, ICV i GPI, considerant que han demostrat no tenir "cap política clara ni per cap àrea de govern ni regidoria", una qüestió que s'evidencia, assenyalen, als plens municipals. Per ERC, el govern actual ha aturat "tots els projectes endegats pel passat govern al qual nosaltres hi érem", inclosos els impulsats pels republicans. Entre aquests destaquen l'equipament de joves, el Centre d'interpretació, l'estudi d'usos a l'illa de l'Ajuntament destinats a una Sala Polivalent i un Centre Cívic, l'adequació del passeig Vitamènia a les mesures de seguretat òptimes, i altres eixos prioritaris del seu programa com l'assentament de les fonts de subministrament d'aigua.

 Pel grup municipal "ha quedat molt clar que amb aquest govern no podríem dur a terme el nostre programa" i per tant, consideren "absurd el plantejament de cap possibilitat de formar part del govern actual". ERC assenyala que tampoc comparteix el mètode de treball adoptat amb "debats a porta tancada" ni una "manera de fer que ens sembla totalment en contra la participació ciutadana", en referència als Plens municipals. Finalment, la formació considera que "els partits que ara són al govern no han estat honestos durant la campanya electoral" posant, com a exemple, la situació del nou IES. "Nosaltres no voldríem embrutar la nostra honestedat amb gent així", conclouen.

 Tot i que García Camacho es manté amb l'afirmació feta al Ple, nega que de les seves pa-raules es pugui inferir que van adreçades a ERC, tot i que, al marge dels republicans, només  CiU i PP estan a l'oposició.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.