Gualba inicia les converses amb Sant Celoni per poder recepcionar Royal Park

L'Ajuntament de Gualba va mantenir una reunió, el passat 13 de novembre amb representants de l'Ajuntament de Sant Celoni per determinar els passos a seguir per a fer efectiva la recepció al municipi de la urbanització de Royal Park, construïda al terme municipal d'ambdues poblacions.

 Segons l'alcalde de Gualba, Miquel Solaz, l'objectiu de l'equip de govern és poder realit-zar la recepció de l'urbanització durant aquest mandat. Per aquest motiu, assenyala que un equip de tècnics municipals dels Consistoris implicats efectuaran una revisió sobre l'estat de la urbanització i de les millores que caldrà fer-hi abans de poder ser recepcionada. Solaz considera que hi ha una bona predisposició per part de l'Ajuntament de Sant Celoni per fer el pas d'integrar el nucli, ja que en aquesta primera trobada per acarar el tema els van manifestar la seva voluntat d'estudiar-se aquesta possibilitat.

[@more@]

Royal Park és l'única urbanització que encara no ha estat recepcionada per Gualba, segons ha assenyalat l'alcalde del municipi. D'entrada es preveu que abans de fer-la efectiva caldrà fer algunes obres prèvies, com l'arranjament del carrer Martí Pujol per al qual el Consistori assenyala que s'està pendent de disposar del pressupost del cost de les obres perquè s'iniciïn els treballs.

 En aquest sentit, Solaz ha assenyalat que es procurarà buscar subvencions per portar-les a terme i ha assegurat que l'ACA ja ha manifestat el seu acord al desenvolupament dels treballs sempre que no es produeixin abocaments de ter-ra a la llera del torrent ni es produeixi cap afectació a l'entorn. Un altre dels treballs que caldrà fer en aquesta via és la construcció de clavegueram.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.