Jordi Santamaria assumeix la presidència de la secció local d’Esquerra de Gualba

Jordi Santamaria ha estat designat nou president de la secció local d'Esquerra de Gual-ba, després que Eduard Puiggener hagi renunciat al càrrec per motius personals, malgrat que continuarà treballant des de la secció local. Santamaria, que havia ocupat el tercer lloc de les llistes a les últimes eleccions municipals i que formava part de l'executiva de la formació a Gualba com a vocal, pren el testimoni al capdavant de la secció. Segons el nou president local, aquest ivendres, es preveu mantenir una reunió de militants per acabar de determinar la composició de la direcció local.[@more@]Esquerra de Gualba, que compta amb un regidor al govern municipal, el regidor d'Esports i Joventut Ignasi López, ha definit també un calendari anual d'actes del partit. El primer se celebrarà aquest diumenge a dos quarts de 6 de la tarda a la sala Gorg Negre, el 'quinto' de Nadal que, segons Santamaria, serà el primer que s'organitza a Gualba. L'agenda anual comptarà amb diverses actuacions al llarg de l'any com la parada de Sant Jordi, la caminada i esmorzar popular de l'1 de maig, iniciada aquest 2007 amb una excrsió al salt de Gualba o l'acte commemoratiu de la Diada Nacional, entre d'altres.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.