Sant Pere de Vilamajor construirà un carril bici de Vallserena a Can Derrocada

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha anunciat la creació d'un nou carril bici que unirà els barris de Vallserena i Can Derrocada del municipi. La consecució d'aquest nou vial s'inclourà al projecte de connexió entre ambdós nuclis que promou el Consistori a través del camí de Can Tona, segons l'alcalde de la població, Josep Maria Llesuy.

 Els treballs al camí de Can Tona han finalitzat ja la primera fase, permetent ei-xamplar el traçat original fins a 8 metres d'amplada i variant el seu recorregut per allunyar-lo de la masia que li dóna nom per enllaçar amb el camí que condueix fins a Vallserena.

[@more@]Segons el Consistori, la segona fase del projecte inclou l'asfaltat del camí que permetrà, també, la comunicació dels barris de l'Eixample i Can Derrocada amb els nuclis de Can Vila, Can Ram i Vallserena. Serà en aquesta segona fase en la que, ha explicat l'Ajuntament, es començarà també la construcció d'un carril bici. Aquest, tan bon punt arribi al camí de Vallserena, vorejarà el seu traçat fins a l'entrada del barri. Actualment Sant Pere disposa d'un carril bici que connecta el centre amb Sant Antoni de Vilamajor.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Sant Pere de Vilamajor construirà un carril bici de Vallserena a Can Derrocada

  1. Rierol diu:

    Em sembla una idea molt interessant, ampliable al sistema viari del poble. Potenciaría el coneixement i la intercomunicació veinal.

Els comentaris estan tancats.