Arbúcies inclou al PUOSC la reforma de les naus Ayats i la reordenació urbana del centre

L'Ajuntament d'Arbúcies va aprovar, divendres de la setmana passada, els cinc projectes escollits pel Consistori per optar al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per al quinquenni 2008-2012.

 Entre les actuacions subvencionables per aquest període, que sumen un pressupost d'execució de 7,5 milions d'euros, destaca un dels principals projectes de l'equip de govern, ERC, CUPA i PSC, per aquest mandat, la segona fase de la remodelació de les naus Ayats. El projecte, que permetrà convertir les antigues naus en una sala cultural polivalent, integrarà diversos serveis en dos espais, un d'interior, amb bucs d'assaig, estudi de gravació, espai de teatre, música i dansa, despatxos tècnics i camerinos, bar, escenari i graderies multifuncionals, i un d'exterior, que constituirà una zona d'espectacles a l'aire lliure amb accés a serveis de l'interior de l'edifici. Del total del cost del projecte, que ascendeix als 2,6 milions d'euros, el Consistori arbucienc demana una aportació de 650.000 euros a Governació.

[@more@]

El segon dels grans eixos previstos correspon a la reordenació urbana del centre d'Ar-búcies, un projecte que comprèn la remodelació del carrer Camprodon, entre d'altres, per dotar-lo de nous serveis i aconseguir que disposi d'un disseny urbanístic més modern i atractiu. Dels 2,2 milions d'euros que es preveu que costi l'actuació, l'Ajuntament n'ha demanat una subvenció de 569.209 a la Generalitat. El Consistori preveu que tant el projecte de les naus Ayats com de reordenació del centre del municipi es desenvolupin el 2008 i 2009 respectivament.

  La construcció d'una biblioteca el 2010, amb un cost de 2 milions d'euros del qual es demana una subvenció que permeti finançar la meitat de l'obra, la reforma del local social de Joanet el 2011, amb 93.340 euros de cost dels quals se'n sol·liciten  60.000 a la Generalitat i l'adequació de la planta baixa d'un edifici, el 2012, per a usos municipals, amb un pressupost de 534.354 euros i una petició de 133.588 euros de subvenció, acaben de completar els projectes que Arbúcies presenta al PUOSC.

  La inclosió d'aquests cinc projectes al PUOSC, si acaben essent cofinançats pel Depar-tament de Governació, suposaria al Consistori comptar amb una subvenció de més de 2,4 milions d'euros dels 7,5 milions d'euros que costarà executar-los.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Arbúcies inclou al PUOSC la reforma de les naus Ayats i la reordenació urbana del centre

Els comentaris estan tancats.