L’Ajuntament de Breda fixa les tarifes de la llar d’infants per a l’any 2008

L'Ajuntament de Breda ha aprovat definitivament els preus públics a aplicar a la llar d'infants municipal per al curs vigent. La matrícula i el material escolar comptaran amb una quota anual de 80 euros per alumne inscrit mentre que la resta de tarifes seran variables segons l'ús que en faci cada infant escolaritzat. Així, per a l'escolarització de 9 del matí a 5 de la tarda ininterrompudament, caldrà abonar 175 euros mensuals, de 9 del matí a 3 de la tarda 150 euros, de 9 a 12 i de 3 a 5 costarà 115 euros, de 9 a 12 caldrà abonar 90 euros i per l'escolarització de 3 a 5 de la tarda 60 euros mensuals. Per al servei d'aco-llida fixa s'ha establert un preu de 35 euros, mentre que per l'acollida eventual de 12 a 3 del migdia o d'una hora o fracció s'estableix el pagament, respectivament, de 7 i 5 euros.[@more@]

L'Ajuntament de Breda ha establert, tanmateix, bonificacions no acumulables per a casos puntuals. Així, les famílies nombroses gaudiran d'un 25 per cent de descompte sobre les tarifes fixades, per segon germà escolaritzat es comptarà amb la mateixa bonificació, que passarà a ser del 50 per cent per les famílies que tinguin un tercer germà inscrit al centre.

 La llar d'infants de Breda va ser inaugurada el setembre d'aquest any, després d'un dificultós procés constructiu en el que es va acabar pres-cindint de l'empresa que rea-lizava les obres. La llar compta amb una capacitat per a 70 nens i nenes de 0 a 3 anys.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.