El Ple de Palau se suma a les queixes de Sant Pere pel mal servei de correus

El Ple celebrat dilluns a Santa Maria de Palautordera, per primera vegada a les dependències de Can Rahull, va aprovar per unanimitat dels grups municipals la seva adhesió a l'Edicte emès el novembre per l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. En aquest s'instava als municipis que pateixen un mal servei de l'empresa pública Correos a  presentar una queixa conjunta  a màximes instàncies estatals. Durant el Ple, l'alcalde del municipi, Joan Mayneris, va assenyalar que a l'acord s'hi incorporaven les queixes presentades per l'Associació de Veïns del Pont Trencat, Moi-xerigues i el Pont Romà.

 Durant el Ple, també es va aprovar per unanimitat el tancament del compte general de l'any 2006 i el redactat d'un conveni a signar amb l'Agència de Protecció de la Salut per a la prestació al municipi de serveis relacionats amb aquest àmbit.

[@more@]

Tots els membres del Consistori es van posicionar favorablement, també, al canvi de nom del carrer de la Maresma del polígon de Can Vernedes i Ca n'Auleda, per carrer de la Rajoleria. Entre els motius exposats pel canvi destaca el fet que existeix un carrer anomenat Maresme al nucli de Can Bosc, un element que sovint fa confondre als repartidors, va assenyalar Mayneris.

 També per unanimitat es va adoptar el nom de El Cabirol per a la nova llar d'infants del passeig del Remei. En aquest punt, el portaveu de CiU, Marc Pou, va requerir, però, informar de la decisió el Consell Escolar Municipal que, segons el regidor, "hagués estat bo que s'hagués pogut pronunciar al respecte". Mayneris va acceptar la proposta assegurant que a la propera reunió del Consell se l'informaria formalment de l'adopció del nou nom per al centre d'educació infantil.

Bus urbà i il·luminació

En torn de precs i preguntes, el regidor del PP, Agustí Illa, va demanar explicacions sobre "el servei de bus urbà, que no funciona" i el mal estat de l'enllumenat públic. El govern municipal va assegurar que està procurant millorar el servei d'autobús, a partir dels pressupostos actuals i les subvencions que puguin provenir de l'AMTU. El propòsit inicial és reforçar el servei el mes de setembre amb un altre autobús urbà que permeti fer dues rutes diferenciades: una del nucli a l'estació i l'altra per la resta del municipi.

 Pel què fa a la il·luminació, el regidor del PSC, Francisco García Camacho, va reconèixer el mal servei, que el Consistori atribueix a l'empresa adjudicatària. "Hi ha una certa deficiència amb el servei", va assegurar, afegint que si no es resolen uns mínims "començarem a sancionar l'empresa".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.