Vilalba Sasserra aprova el pressupost del 2008 per un import total de 479.695 euros

L'Ajuntament de Vilalba Sasserra ha aprovat els comptes per aquest any 2008. La xifra aprovada d'ingressos i despeses suma un total de 479.695 euros, un import lleugerament inferior al previst per al 2007. Segons l'alcaldessa del municipi, Teresa Colomer, aquesta lleu reducció respon al fet que, per l'any passat, es preveia un major nombre d'obres de les que s'executaran al llarg d'enguany.

 Entre les principals inversions previstes per al 2008, Colomer destaca l'adequació de l'enllumenat públic del municipi a la legislació vigent sobre contaminació lumínica, que comportarà la substitució dels actuals fanals per altres que compleixin la normativa. Aquesta actuació tindrà una despesa de 40.000 euros.

[@more@]

A les previsions per aquest any, també destaca la instal·lació de columbaris al cementiri, una obra a la que es destinaran 7.700 euros del pressupost municipal. Finalment, segons Colomer, també es preveuen inversions de menor import per a mobiliari urbà i per al Centre Cívic, a més de material esportiu, entre d'altres actuacions.

 D'altra banda, les obres de millora de la plaça de la Vila han avançat substancialment. Actualment s'està procedint a l'asfaltat de la zona d'aparcaments, després de la qual només restarà la instal·lació de la guingueta, que ja disposa de la base i que es preveu que estigui acabada per setmana santa. Els treballs per la pèrgola de la plaça i la vorera de l'Església ja han finalitzat.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.