El nou govern municipal de Sant Celoni gasta 3.600 euros en dietes i telefonia en el primer semestre

L'equip de govern de CiU ha gastat des del mes de juliol fins al desembre passat 3.609,09 euros en telefonia mòbil i dietes, segons ha pogut saber aquest setmanari. Les xifres es comparen amb la despesa que pels mateixos capítols van tenir els 11 regidors que integraven el govern tripartit entre gener i juny, que va ser de 15.373,67 euros.

 Pel que fa a les dietes, el regidor de CiU Marià Perapoch, l'únic que no té dedicació al Consistori, computa la despesa més alta, de 588,38 euros. Perapoch també és el regidor que té més retribucions per participació en els òrgans de govern municipal, 2.880 euros, seguit dels dos regidors de la CUP, Albert Ventura (2.480 euros) i Montserrat Vinyets (2.280 euros). Darrera hi ha els regidors socialistes, que han cobrat entre 1.380 euros i 900 euros per assistència a òrgans de govern. La resta de regidors de CiU tenen una dedicació parcial a l'Ajuntament i, per aquest motiu, no reben les retribucions corresponents a la participació en òrgans de govern.

[@more@]

Pel que fa al cobrament de dietes, darrera Perapoch hi ha l'alcalde, amb 334,21 euros, Dolors Lechuga, amb 126,81 euros i Miquel Negre, que ha cobrat per dietes i locomoció un total de 122,38 euros en els darrers sis mesos.

 Dolors Lechuga és també la regidora del govern a qui se li atribueix una despesa més elevada de telèfon, amb una factura de 621,37 euros en els darrers sis mesos. Darrera hi ha Francesc Deulofeu (513,01 euros), Laura Costa (370,16), Miquel Negre (286,82), Carles Mas (277,88 euros), Marià Perapoch (198,63 euros) i Jordi Cuminal (168,44).

Comparació al tripartit

La despesa del nou govern en telèfon i dietes en el segon semestre de l'any és gairebé cinc vegades inferior a la que va fer el tripartit del PSC, ERC i ICV en els sis primers mesos del 2007. Tot i que hi havia onze regidors del tripartit amb dedicació davant els 7 de l'actual equip de govern de CiU, i que hi havia més hores de dedicació que actualment, hi ha capítols on la despesa es triplica. Així, segons aquestes dades, el consum en telefonia del regidor del PSC Manuel Bueno va pujar a 1.808,68 euros i el del regidor d'ERC Josep Alsina a 1.664,39 euros. En altres casos, les xifres inclouen despeses que generen variacions com el desplaçament de tres regidors amb el CP Sant Celoni a l'europeu de Porto.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El nou govern municipal de Sant Celoni gasta 3.600 euros en dietes i telefonia en el primer semestre

  1. El govern tripartit multiplica per quatre el consum telefònic i les dietes.
    Cada regidor tripartit costava per aquest concepte 1.400 euros, mentre els regidors de ciu només 515 euros

Els comentaris estan tancats.