El grup municipial de CiU de Vallgorguina ret homenatge als seus predecessors

El grup municipal de CiU va voler homenatjar, en el decurs d'un sopar que es va celebrar a Can Pla divendres de la setmana passada, als anteriors representants municipals de la formació pel treball realitzat durant anys.

 A l'acte, al que hi van assistir unes 70 persones, es va fer especial menció a l'exalcaldessa del municipi, Aida González. Joan Mora, actual alcalde de Vallgorguina, va definir a González com el motor de la renovació de la secció local de la federació, permetent que Francesc Xavier Blanquer assumís la presidència de CiU de Vallgorguina.

[@more@]

Joan Mora, alcalde de Vallgorguina, explica que es va voler fer un reconeixement a totes aquelles persones que havien precedit l'actual grup municipal i que "han contribuït a que CiU hagi recuperat l'alcaldia".

 En aquest sentit, també van rebre una placa d'agraïment els regidors que acompanyaven Mora la passada legislatura, Enric Gallego, Montserrat Palomer i Carme Perxachs. Finalment, Mora va lliurar, també, una placa a Antoni Fernández i Esteve Barri, als que l'alcalde considera actius importants en la dinamització de la secció local.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.