Es comenten cinc robatoris en dues setmanes a comerços de Llinars

Veïns i propietaris de diversos establiments del centre del municipi de Llinars del Vallès denuncien els constants robatoris comesos durant l'últim any. La majoria de les víctimes expliquen que intueixen qui és el lladre i amb qui actua en algunes ocasions, però no ho denuncien ja que no disposen de proves.

 En una de les ocasions el suposat culpable de forçar por-tes de comerços i rebentar màquines de tabac i escurabutxaques va ser detingut, passant a llibertat provisional al cap de 48 hores, segons expliquen els comerciants. Des d'aleshores, s'han produït tres judicis que han hagut que ser aplaçats perquè ni el presumpte lladre ni l'únic testimoni dels fets s'han presentat.

[@more@]L'alarma es va suscitar l'última setmana de gener i primera de febrer, quan es van cometre cinc robatoris durant la matinada. No només els veïns sospiten de qui realitza les accions, sinó també la policia local del Llinars. Per aquest motiu, afirmen els agents, el presumpte culpable és vigilat per una patrulla . El 10 de març es realitzarà un nou judici, on s'espera que, finalment, es dicti sentència.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.