Segona dimissió en menys de mig any d’un regidor de CiU a Riells i Viabrea

El passat dilluns 18 de febrer Lluís López va presentar la seva dimissió com a regidor i portaveu del grup municipal de CIU de Riells i Viabrea, una renúncia que es formalitzarà al Ple de l'Ajuntament del proper 3 de març.

 López és un dels impulsors del nou grup municipal, que inicialment comptava amb  Lluís Yáñez al capdavant de les llistes electorals, que ja va abandonar el grup el novembre passat. López assegura que no comparteix la forma en què Yáñez va deixar el grup, i assegura que, en el seu cas particular, la dimissió respon al fet d'haver-se domiciliat recentment fora del nucli urbà i a l'allunyament transitori del grup per falta de temps i per motius personals.

[@more@]

Aquests dos elements l'han portat, assegura, a prendre aquesta decisió ja que, afirma, s'han consensuat temes importants sense comptar amb ell i això ha provocat que se sentís desplaçat.

 Quan Yáñez va abandonar el grup per actuar com a regidor independent, López va assumir la capdavantera de la oposició al municipi i Yáñez va passar al grup mixt. Amb la dimissió de l'encara regidor López es dóna pas a una nova incorporació al Consistori, la de Maite Villalonga que inicialment ocupava la quarta posició de la llista. Josep Manel Tarrida passarà a ser el nou portaveu de CIU al municipi.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.