ERC de Montseny reclama que es convoqui la comissió de l’escola bressol

La portaveu del grup municipal d'ERC de Montseny, Marta Planas, ha denunciat que, després de cinc mesos de l'aprovació de la seva creació, l'Ajuntament encara no ha convocat la Comissió d'estudi de l'escola bressol. En aquest sentit, Planas indica que al Ple celebrat al setembre es va iniciar un expedient per a l'establiment del servei públic de l'escola bressol municipal i, al mateix temps, per constituir una Comissió d'estudi per elaborar la memòria. Aquesta, explica la regidora a l'oposició, havia d'estar redactada tres mesos després de l'adopció de l'acord.

Al mateix Ple es va determinar que la Comissió d'estud seria plural, amb la participació del govern, l'oposició, el director de l'escola i l'arquitecte municipal, assegura Planas. Després de cinc mesos la regidora lamenta que no hi hagi hagut "cap trobada, que evidentment havia d'estar convocada pel president de la comissió, que no és altre que l'alcalde".

[@more@] La portaveu d'ERC considera, a més, "una mena d'escarni" que el desembre s'inclogués a les sol·licituds de subvencions al PUOSC la reforma de l'edifici de La Camparra, l'antiga casa del mestre, per situar-hi, a la planta baixa, el menjador per a les escoles i a la planta pis una llar d'infants per als veïns de la Vall de  La Tordera amb un pressupost  d'uns 306.000 euros. La regidora lamenta, finalment, que a les preguntes fetes als últims Plens sobre la utilitat de la Comissió i sobre la data de reunió les respostes sempre siguin evasives.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.