Intenten calar foc al bar del camp de futbol de Breda en un dels robatoris comesos al recinte

Segons ha pogut saber aquest setmanari, en els darrers dos mesos el bar del camp de Breda ha patit diversos robatoris. L’Ajuntament afirma que uns desconeguts han perforat en tres ocasions el sostre d’uralita del recinte i han causat nombrosos desperfectes, a més de sostreure begudes alcohòliques i aperitius, entre altres objectes. Després de cadascuna de les entrades s’ha tornat a reparar el sostre, però això no ha estat impediment perquè es tornessin a cometre actes d’aquestes característiques pel mateix procediment.

 Des del Consistori s’ha assegurat que alguna d’aquestes entrades furtives al bar del camp de futbol ha estat de-nunciada tot i que, al mateix temps, també s’apunta que la responsabilitat de tirar endavant amb la denúncia recau en els adjudicataris del local.

[@more@]

 Alguns veïns del municipi que han pogut veure l’estat del bar del camp de futbol després de cadascuna de les entrades afirmen que el més probable és que tots els robatoris hagin estat fets per la mateixa persona o grup de persones. Referma aquesta teoria el fet que en tots els casos l’accés al recinte ha estat fet amb el mateix procediment, entrant per la teulada d’uralita que prèviament trenquen a cops de martell o algun instrument similar.

 Els mateixos veïns afirmen que, al marge de les begudes i els aperitius, també s’haurien emportat objectes de més valor com ràdios o televisions. A més, asseguren, en tots els casos, al marge dels robatoris, s’han produït destrosses dins del recinte del club.

 L’ultima vegada que es va detectar que s’havia entrat al bar va ser diumenge passat. Els fets haurien ocorregut a la matinada i, en aquesta ocasió, a més dels desperfectes habituals, haurien intentat calar foc sense èxit al bar.

 Aquests fets han provocat la indignació i la consternació dels usuaris del local que veuen periòdicament com pateix robatoris i el bar continua sent vulnerable. Des del Consistori es considera que és difícil evitar l’entrada pel sostre del local donat que el material amb què està construït es pot trencar amb facilitat. Les hores en què es produeixen els fets, a la matinada, dificulta també trobar-ne els culpables.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.