Sant Celoni va superar el 2007 els llindars de màxims de contaminació

La contaminació atmosfèrica a Sant Celoni va superar al llarg del 2007 els llindars màxims establerts a la normativa, segons assenyala l’informe "La qualitat de l’aire a Catalunya durant el 2007" que ha estat elaborat pel Departament de Medi Ambient de la Generalitat. En concret, i pel què fa a les partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres, l’informe assenyala que "s’ha superat el valor límit anual i el valor límit diari en un punt de mesurament industrial ubicat a Sant Celoni respecte dels 5 punts de mesurament de què disposa aquesta zona".

 En aquest sentit, més enllà de millorar la situació respecte a altres anys, s’indica que "s’ha mantingut la tendència dels nivells d’immissió respecte els darrers anys". Les anomenades partícules en suspensió (PM10) estan vinculades generalment a les obres públiques, el transport, les activitats extractives i en menys mesura a l’activitat industrial.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.