El parc logístic A7 Llinars Park suma les plataformes d’Star Textil i Pecomark

AP7 Llinars ParkLes empreses catalanes Star Textil i Pecomark han confirmat la seva presència al parc logístic A7 Llinars Park. Star Textil, fundada el 1981 per Francisco Algás, fabricant de la coneguda marca de peces de punt per a infants Bobolí, s’implanta en una plataforma logística de 6.000 metres quadrats. Per la seva banda, Pecomark, fundada el 1961 i especialitzada en serveis de fabricació i distribució de components, accessoris i eines per a la indústria frigorífica i de l’aire condicionat, amb 28 delegacions per tot l’Estat, deu a França i dues a Portugal, s’implanta en un edifici industrial i logístic de 17.362 metres quadrats.

 L’empresa promotora de l’A7 Llinars Park, el Grup Clapé, es mostra molt satifeta per aquestes incorporacions, especialment en un moment on promotors, agents i bancs reconeixen un alarmant descens en la venda d’habitatges i es parla de crisi al sector immobiliari residencial, industrial i logístic. Per al Grup Clapé, la demanda industrial s’ha tornat selectiva i no està disposada a acceptar naus obsoletes ubicades en polígons sense serveis. "Avui, les empreses busquen parcs industrials i logístics ben situats, a prop de nuclis urbans i perfectament comunicats, que disposin de tots els serveis necessaris: hotels, restaurants, zones esportives, seguretat, àmplies zones d’aparcament, etc.", explica l’empresa a través d’un comunicat.

[@more@]

 El Grup Clapé es troba en fase de construcció dels primers edificis de A7 Llinars Park, un parc mixt (industrial i logístic) amb prop de 400.000 metres quadrats de superfície situat al terme municipal de Llinars i a la façana a l’autopista AP-7. Dotze mesos després d’iniciar-se el procés de comercialització i aixecant-se els primers edificis, s’han tancat operacions de venda i lloguer per més de 85.000 metres quadrats (pràcticament un 70 per cent de la superfície industrial i logística disponible), sent els principals clients empreses del sector dels béns d’equipaments, farmacèutic, tèxtil, construcció i logística.

 A7 Llinars Park es caracteritza per centrar la seva oferta immobiliària en tres segments amb important demanda: el logístic (amb superfícies entre 1.000 i 18.000 metres quadrats), el de petita empresa (amb superfícies de 150, 200, 300 i 400 metres quadrats) i el de gran empresa, on s’ofereix la possibilitat de construir edificis clau a mà de fins 10.000 metres quadrats.

 Amb una facturació prevista a tot el recinte superior als 150 milions d’euros, s’espera que a finals de 2009 o principis de 2010, el parc estigui consolidat, treballant en el mateix més de 2000 persones. Clapé compta amb l’assessorament de la consultora internacional Jones Lang Lasalle per a la comercialització del parc.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.