Sant Esteve dóna la concessió de la recollida d’escombraries al Consorci de Residus

L’Ajuntament de Sant Esteve va aprovar dijous el traspàs de la gestió de la recollida d’escombraries al municipi, que fins al moment estava en mans de CESPA, al Consorci de Residus del Vallès Oriental. Segons l’alcalde del municipi, Salvador Cañellas, es vol fer la prova amb l’organisme, del qual Sant Esteve ja forma part, per procurar millorar el servei de recollida, que presentava algunes deficiències.

 Segons Cañellas, el pas de la gestió permetrà, a més, poder iniciar la recollida de la fracció orgànica a partir del proper mes d’octubre. Fins a la data, des del Consistori es vol iniciar una campanya informativa i de conscienciació sobre la recollida selectiva per poder garantir l’èxit i la participació dels veïns quan el nou sistema es posi en marxa. El conveni que ha passat a aprovació al Ple estableix un període de gestió inicial d’un any al Consorci.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.