CiU acusa el govern de Palau de no haver fet concurs per les obres de ‘La Quadra’

El grup municipal de CiU de Santa Maria de Palautordera ha acusat al govern de començar les obres de la sala contigua a l’edifici de Can Rahull, coneguda com ‘La Quadra’ sense haver redactat un projecte, exposar-lo públicament i fer un concurs per a la seva construcció. La formació considera que l’equip de govern "està amagant informació al poble i als partits de l’oposició" ja que, assegura, "oficialment no tenim coneixement de la construcció d’aquest nou equipament cultural".

L’única informació al respecte, afirma el partit liderat per Marc Pou, són dues cartes del Consistori a diversos establiments comercials proposant-los participar al Cine Club i per comunicar-los la suspensió de la inauguració, prevista inicialment pel 27 d’abril.

[@more@]

 Per CiU, ja al Ple sobre els pressupostos municipals del 2008 es va posar de manifest "una partida extranya" que consignava 180.000 euros a la rehabilitació de Can Rahull fase 2, en un moment en què l’edifici "ja estava habilitat com a Ajuntament i tenia la consignació necessària i suficient per poder-se dur a terme". Segons CiU, posteriorment el Consistori va demanar una subvenció de 124.000 euros a la Diputació de la Sala Cultural ‘La Quadra’, un fet que, per la formació, "era una prova evident" que els 180.000 euros "no anaven destinats íntegrament a Can Rahull".

 El partit afirma que, davant d’aquesta situació, es va presentar una instància a l’Ajuntament demanant poder disposar del projecte tècnic de l’equipament, de l’expedient de contractació i altra documentació necessària per al desenvolupament dels treballs.

Cap resposta

Segons CiU, el govern encara no ha respost a la sol·licitud i ha encarregat un informe al secretari requerint "si podíem disposar d’aquesta informació". El partit de Marc Pou apunta que "no sabem què farà l’equip de govern per regularitzar un procés administratiu incorrecte" i més "tenint en compte que les obres pràcticament s’han acabat" i que "el projecte no ha estat aprovat pel Ple".

 El grup municipal de CiU assegura que donarà recolzament a l’establiment de tots els equipaments socials, culturals i esportius del municipi sempre i quan siguin una necessitat pel municipi i s’hagin fet els tràmits administratius que estableix la llei.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.