Palau decideix a què destina el primer mig milió de l’Agència Catalana de Residus

Al Ple extraordinari de la setmana passada es van assignar les partides a les que aniria destinat el primer mig milió d’euros dels 1,5 milions que l’Agència Catalana de Residus (ACR) es va comprometre a pagar a Palau fins al tancament de les Valls.

ntre les principals actuacions previstes hi figura la compra d’un rodet per a l’asfaltat de rases, una màquina escombradora que pot superar pendents de 30 graus, apta per a les urbanitzacions, instal·lacions d’estalvi d’aigua i per a la implantació d’energia solar, o l’ampliació del parc d’aparcabicicletes. També es va destinar una partida significativa a la redacció d’un Pla Director de Clavegueram i una per a la senyalització de camins, així com a l’arranjament de camins no subvencionats per la Diputació.

[@more@]

 L’Ajuntament té previst desenvolupar, també amb l’import que es percep de l’ACR, campanyes formatives i informatives sobre la recollida selectiva, la mobilitat sos-enible i l’estalvi energètic. Les actuacions escollides han d’estar vinculades a la preservació del Medi Ambient.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.