Sant Pere de Vilamajor canvia les plaques dels noms de diversos carrers

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha començat el procés de substitució de les plaques de les vies públiques del barri de l’Eixample I. A aquesta zona, urbanitzada als anys 30 del segle XX, segons el Consistori, la identificació dels carrers estava molt incompleta, ja sigui perquè no hi havia cartells indicadors, en la major part dels casos, o bé perquè, si disposaven de plaques, eren amb noms erronis o estaven en mal estat.

 Amb la iniciativa, assegura l’Ajuntament, es facilita la localització de les cases per als diversos serveis, des dels repartiments a domicili fins al servei de correus. En total se substituiran les plaques a un total d’onze carrers, entre els que hi figuren el carrer del Ginebró, el de Can Parera del Pla, el carrer Nou, el dels Comtes de Barcelona, el del Montseny, el dels Lledoners, l’avinguda de Sant Nonet (abans carrer Sant Nonet), i la plaça del Montseny, la dels Comtes de Barcelona  (abans plaça Barcelona). Les plaques també s’incorporaran al sector de Can Derrocada Nou on es posaran els cartells a dues noves vies, el passatge de Sant Guillem i l’avinguda de Lluís Companys.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.