Vallgorguina posarà indicadors a Canadà Park i pinta els accessos

L’Ajuntament de Vallgorguina ha pintat, aquestes últimes setmanes, la senyalització horitzontal de la urbanització Canadà Park. Segons el regidor, Jordi Mas, molts conductors no circulaven correctament a l’entrada del nucli per la manca de senyalització, ocupant el carril contrari per accedir-hi. El Consistori preveu fer asquestes actuacions a Can Puigdemir i a la Baronia, on també s’ha pintat l’entrada per disposar d’una senyalització integral als nuclis en un període de 4 o 5 anys.

 D’altra banda, el Consistori s’ha proposta també incorporar indicadors de carrers que situin els visitants a la urbanització de Canadà Park. Segons Mas, moltes persones que no coneixen l’entramat de carrers es perden en endinsar-s’hi. Per aquest motiu el Consistori incorporarà dos pannells informatius que indicaran als visitants en quin lloc es troben de la urbanització amb un mapa de carrers que ajudarà a situar-los.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.