El Baix Montseny posposa la collita de suro per les fortes pluges

Les notables pluges dels passats caps de setmana ha obligat a retardar la campanya d’extracció de suro al Baix Montseny, tal i com ha passat a altres comarques catalanes com l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva, el Maresme i el Vallès Oriental. A Catalunya, segons el Consorci Forestal, s’exploten actualment unes 42.000 hectàrees d’alzines que poden generar unes 5.000 tones de suro.

 Segons el Consorci, un dels principals problemes al que ha de fer front actualment el sector és l’afectació del corc del suro tot i que les seves larves han disminuït en els dos últims anys i es mira de combatre des d’aquest ens.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.