El conseller Ausàs inaugura la llar d’infants d’Arbúcies ressaltant la seva bona situació

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, va inaugurar oficialment diumenge passat la nova llar d’infants d’Arbúcies, el Jardinet, un equipament que compta amb una capacitat per a 74 infants i que dilluns de la setmana passada ja va entrar en funcionament. Ausàs va presidir l’acte, al que hi van assistir un centenar de persones, i en el que es va oferir una visita de les noves instal·lacions.

 L’alcalde del municipi, Roger Zamorano, va participar també a la descoberta de la placa commemorativa i va remarcar que "Arbúcies necessitava aquesta llar d’infants, i avui posem fi a un dèficit de molts anys", a més d’agrair la col·laboració institucional de la Generalitat i de la comunitat educativa d’Arbúcies per haver donat suport al projecte constructiu.

[@more@]

 El conseller de Governació va assenyalar que la situació de la nova llar d’infants, al centre del municipi, "marca una referència" i, va afegir, "expressa la voluntat de l’Ajuntament de situar l’educació al lloc central de la societat, que és on li correspon". Ausàs va destacar, també, la importància d’aquest centre per la seva capacitat "integradora i de foment de la cohesió social".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.