El poliesportiu de Riells acollirà el casal de la gent gran i les entitats del municipi

L’Ajuntament de Riells i Viabrea va presentar dijous de la setmana passada la tercera fase de millora del pavelló esportiu, que comptarà amb una alçada de 29 metres i una estètica semblant a la d’una nau industrial, donant així espai per construir tres plantes. El nou pavelló esportiu polivalent que estarà dividit en una part social, una zona d’esport, una de teatre i una zona verda.

 El projecte s’ha adaptat a l’actual pista, aprofitant les dues ales laterals per equipaments, que es comunicaran amb una passarel·la entre les graderies que d’un metre i mig d’amplada que permetrà creuar tot el pavelló sense la necessitat de sortir a l’exterior.

[@more@]

 El Casal de Gent Gran es traslladarà al futur pavelló, en un espai de 120 metres quadrats amb terrassa coberta, una zona de taules, una barra de bar i una perruqueria, a la primera planta, on també hi haurà un vestidor i un magatzem. A la segona planta, hi haurà un gimnàs, a més de tres locals perquè les entitats del municipi puguin celebrar les seves reunions.  A la zona inferior s’hi situarà un escenari per a les actuacions de teatre, mentre que es mantindrà l’entrada principal, afegint-hi un altre accés directe des de l’avinguda Can Sardà i una sortida d’emergència. També es construirà una petita infermeria.

 Un dels objectius, segons el Consistori, és que sigui un edifici sostenible, tenint el mínim de despesa elèctrica. L’Ajuntament considera que amb aquest projecte es resol part de la mancança d’infraestructures.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.