El Consistori de Palautordera convoca un acte informatiu sobre l’abocador

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha convocat per al proper dijous, dia 30, un acte informatiu sobre el procés de tancament de l’abocador de les Valls. L’acte, al qual estan convidats tots els ciutadans de Palau, es farà a  dos quarts de 9 del vespre a l’Envelat i comptarà amb les intervencions de l’alcalde, Joan Mayneris, i del regidor de Medi Ambient de la Corporació, Ferran Claudin.

 L’objectiu de la robada és detallar als ciutadans de la vila el contingut del conveni de tancament de l’abocador així com el de resturació de les Valls, entre altres qüestions que es puguin posar sobre la taula per part dels assistents.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.