Sant Pere portarà a aprovació inicial el POUM al Ple d’aquest dijous

L’Ajuntament de Sant Pere celebrarà avui dijous, 31 de juliol, el darrer Ple municipal del curs polític amb la proposta sobre la taula de l’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). L’alcalde, Josep Maria Llessuy, considera que l’aprovació del POUM serà una eina molt important per al municipi: "el POUM no és la finalitat, és el mitjà que tenim per aconseguir equipaments, infrascructures i serveis". En aquest sentit, confia que la proposta s’aprovarà per una majoria àmplia ja que considera que aquest document és una oportunitat perquè els veïns de Sant Pere de Vilamajor decidiexin quin el seu model de poble.

 Dimecres, Llessuy es va reunir amb els representants de la Comissió d’Urbanisme del Consell del Poble per trametre’ls informació sobre el document i també està previst que en els propers dies extengui els contactes amb els grups municipals amb representació al Consistori. Si s’aprova inicialment el POUM, s’obrirà el període d’al·legacions i aportacions amb l’objectiu que es pugui fer l’aprovació provisional abans de finals d’any. Després d’aquest procediment, el document passa a la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat perquè emeti un informe positiu que permeti procedir a l’aprovació definitiva.

[@more@]

  D’altra banda, el Ple de dijous vinent també té sobre la taula altres punts importants com l’adjudicació de l’avantprojecte de la Fàbrica i la modificació de les Normes Subsidiàries de Can Castellà. Això permetrà adequar els usos a la construcció de l’Institut, que requereix d’uns espais per a zona esportiva, de protecció de la riera i diversos vials.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.