Serres i Guineus empaten en una ajustada competició a la Festa Major de Vilalba

L’enfrontament amistós entre les Serres i Guineus de la Festa Major de Vilalba Sasserra va cloure amb un ajustat empat entre les colles després d’un cap de setmana intens de competicions previstes per la celebració. Les Serres es van fer amb les 30 passes en joc de les proves de futbol masculí i de l’inflable lliscant, mentre que les Guineus van obtenir també 30 punts tant a la passejada amb bicicleta com al concurs de dibuix.

 Amb 15 passes per banda es van acabar resolent la resta de les competicions, que constaven de les proves Trentapasses joc, el concurs de pastissos, el campionat de tennis, el futbolí humà, el futbol infantil i el femení i, finalment, la festa de l’escuma. El resultat final va proporcionar un total de 165 passes per cada conjunt, dues colles que hauran d’esperar fins a l’edició de l’any vinent de la Festa Major per desempatar en aquesta competició que busca dinamitzar la participació dels veïns al llarg de les activitats de la celebració.

[@more@]

 La Festa Major de Vilalba va comptar, al marge de les proves del Trentapasses, nombrosos ac-tes públics que van tenir una notable afluència de públic. Un dels més innovadors, incorporat per primera vegada aquest any, va ser un singular espectacle de varietats, que va marcar el punt i final de la Festa Major d’enguany.

 Tampoc hi van faltar el concert de rock amb la banda Frenètic i el tradicional ball de Festa Major, del que enguany es va ocupar l’orquestra Los Auténticos.

 Algunes de les activitats més concorregudes van ser, precisament, les que han adquirit un major relleu en aquesta edició de la celebració: les destinades a un públic infantil, amb inflables, jocs, xocolatada i circ.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.