El parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni acull el Torneig de Festa Major de Petanca

Aquest diumenge, 31 d’agost, a partir de les 9 del matí, el parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni acollirà el XXVIII Torneig de Festa Major de Petanca amb la participació de diversos clubs de la comarca. Les competicions es jugaran al llarg del matí i a dos quarts de 5 de la tarda, a Ca n’Oms, seu del CP Sant Celoni organitzador de l’esdeveniment, es jugaran les finals i es farà el lliurament de premis. L’organit-zació ha previst guardons per als dotze primers classificats. Enguany es preveu que hi participin una quinzena d’equips el Baix Montseny que presenten entre tres i quatre tripletes cadascun.

 El Torneig de petanca s’avança una setmana per no coincidir amb l’inici de la Lliga, que sera el proper 7 de setembre, segons ha explicat David Vila, membre del CP Sant Celoni. El primer equip del club debutarà a la Segona divisió després d’aconseguir dos ascensos consecutius en le darreres temporades.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.