El CEIP Doctor Carulla d’Arbúcies estrenarà aularis en poques setmanes

El CEIP Doctor Carulla d’Arbúcies comptarà amb noves aules d’aquí a poques setmanes. Les classes que s’estan habilitant perquè el centre en pugui fer ús ja aquest curs corresponen a les antigues instal·lacions amb què comptava la llar d’infants el Jardinet abans de comptar amb el seu edifici definitiu recentment estrenat.

 En aquest sentit, el Consistori va optar per inaugurar el passat mes de juny les instal·lacions de la nova llar d’infants, per tal que les obres previstes al centre de primària es puguessin executar amb celeritat i tenir-les llestes per a l’inici d’aquest curs escolar. Actualment, els treballs ja estan arribant al seu tram final i es preveu que en poques setmanes ja es puguin ocupar.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.