La Fundació Baix Montseny reforça la línia de rentat amb una donació de Givaudan

La Fundació Acció Baix Montseny, destinada a la inserció laboral de persones que pateixen algun tipus de disminució, ha pogut consolidar i expandir la línia de rentat de vaixella reutilitzable gràcies a l’adquisició d’una nova maquinària industrial innovadora. La Fundació ha incorporat a la seva seu una nova màquina d’assecat de gots i diverses prestatgeries, una millora que, segons el seu gerent, Xavier Jané, ha estat possible "gràcies a la donació concedida per l’empresa Givaudan Ibérica, SA", de Sant Celoni. L’empresa química se suma, així, al "suport del Patronat de la Fundació, format per 8 ajuntaments del Baix Montseny", assegura Jané.

 Des d’aquest any, la Fundació, al marge de les línies de gestió i assessorament d’espais verds, jardineria, serveis de pintura i senyalització viària, serveis forestals, neteja i missatgeria, ha ampliat els seus serveis amb una nova línia de rentat de vaixella reutilitzable, com els plats i gots que s’utilitzen durant les Festes Majors. Els primers ens a fer ús d’aquest servei van ser l’Ajuntament de Sant Celoni i el Consorci de Residus del Vallès Oriental, tot i que actualment s’ha ampliat a altres Ajuntaments i contempla, també, l’oferta de neteja d’aquest material a empreses privades.

[@more@]

 El nou servei de rentat de vaixella s’incorpora, doncs, a l’oferta del Centre Especial de Treball de la Fundació Acció Baix Montseny, un centre ideat per afavorir la igualtat de possibilitats i crear i oferir llocs de treball a les persones amb discapacitat, majoritàriament psíquica, de la comarca del Baix Montseny.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.