Riells i Viabrea posa en marxa el procés de participació per a la redacció del POUM

Divendres de la setmana passada es va posar en marxa a Riells i Viabrea el procés de participació ciutadana per a l’elaboració del nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). La iniciativa, impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana amb el suport de la direcció general de Participació Ciutadana de la Generalitat i la Diputació, pretén implicar la població en la redacció del nou POUM del municipi.

 Després d’una sessió informativa que tingué lloc el dia 5 de setembre, divendres s’inicià la primera Plataforma de Debat on hi hi van assistir 75 persones que es van organitzar en tres taules de treball per tal que les seves idees, propostes i aportacions es tinguin en compte en el document inicial per al nou POUM elaborat  per l’equip redactor i l’equip de tècnics municipals.

[@more@]

 Aquest procés durarà fins a principis de 2010 i comptarà amb un total de sis Plataformes de Debat. Paral·lelament i per complementar les plataformes, es faran conferències monogràfiques de te-mes d’interès per a la població, recollides d’informació a través de dossiers de consulta familiar, atencions individualitzades i recollida de suggeriments, entre d’altres intervencions.

 Segons ha explicat el regidor dEduard Ruiz, aquest procés ha de permetre arribar a un acord entre totes les parts, ja siguin ciutadania, polítics locals, equip tècnic i altres administracions, per tal de dissenyar i aprovar un nou POUM que projecti el model de poble que ha d’esdevenir Riells i Viabrea en un futur immediat.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.