Castanyada a Sant Feliu de Buixalleu amb ‘line dance’ i ball amb el duo Trànsit

La castanyada se celebra avui, divendres, a Sant Feliu de Buixalleu, a partir de dos quarts de 10 del vespre a la sala polivalent. L’acte comptarà també amb una exhibició de batuka, de break dance i de ‘line dance’ de la mà de l’Associació de ball el Talp.

Després de la mostra, a partir de les 10 del vespre, se celebrarà un ball que estarà amenitzat pel Duo Trànsit.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.