Les JSC de Sant Celoni amplien la celebració del seu cinquè aniversari amb titelles i jocs

Les Joventuts Socialistes de Sant Celoni van començar, divendres, passat, els actes de celebració del cinquè any des de la seva constitució al municipi, amb una Disco Jove a la sala petita de l’Ateneu. Una festa que va començar a les 6 de la tarda i va finalitzar a les 10 del vespre concentrant, segons l’entitat, més de 200 joves de Sant Celoni. Segons l’actual president de l’entitat, Eduard Vallhonesta, "ha estat una activitat molt encertada, perquè ha aplegat un gran nombre de joves, que no tenen altres opcions d’oci i que no poden desplaçar-se a altres municipis". Assegura, a més que, "activitats com aquestes, que aglutinen una gran diversitat de joves són les que s’haurien de fer, i les opcions culturals del municipi les haurien de contemplar".

 Així, ha afirmat, "des de les Joventuts Socialistes continuarem treballant d’aquesta forma, perquè com a joves i socialistes no poden deixar de tractar la diversitat començant pels nostres joves".

[@more@]

 Els actes de celebració del 5è aniversari continuaran amb una activitat de titelles i jocs pels més menuts avui, divendres, dia 31 d’octubre, i amb actes més interns de l’associació com l’escola de formació de les JSC del Vallés Oriental que es farà els dies 15 i 16 de novembre, i un acte intern que segons la formació serà de reconeixement a la tasca feta durant aquests anys per l’associació, i l’empenta de futur.

 Les JSC de Sant Celoni es van fundar el 25 d’octubre d’ara fa cinc anys, sota el lideratge de Manel Bueno que es va convertir en el primer Secretari de les JSC locals. El va substituir al càrrec Òscar Caño i ara fa un any es va escollir com a primer Secretari local a Eduard Vallhonesta, de la Batllòria. És per això que la formació juvenil ha iniciat una sèrie d’actes per celebrar la seva creació, però sobretot, asseguren "per l’emprenta i activitats que hem estat realitzant al municipi", participant en festes majors, diades de Sant Jordi, la Setmana per la Pau i altres activitats.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.