Castanyada popular i contes de l’Avi Quico dissabte a la tarda a Campins

Dissabte, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, Campins celebra una castanyada popular a la plaça de la Vila. Els més petits podran continuar la celebració una hora més tard al Casal de Cultura on l’Avi Quico explicarà contes amb la col·labo-ració del seu entremaliat nét Ramonet.

Les cançons i la música acompanyaran les narracions de la parella.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.